Att älska som en porrstjärna

Ska hoppa i säng nu och dricka min chai latte, sen läsa världens bästa bok! Har alltid hatat att läsa, tycker det är de värsta som finns :P.. Men den här har jag fastnat för, hon berättar om sitt liv från att vara i min ålder till hur hon blev porrskådis osv. Sann historia och mycket hämsk hon gått igenom, ett tips!

Natti


dina kyssar, är som plåster på mina sår..

Tjuu :) Sitter och kollar glee på tv har så jävla tråkigt funderar på att dra till donken med elin men är för trött för att ens röra på mitt big ass, skolan var som vanligt gick bra! Efter blev det såklart gym :)

Har haft panik hela dagen över mitt hår, känns så jävla kort och är såå inte mig!!! Meen aja måste vänja mig. Pusss 


Bild på håret



Mitt älskade hår är avkapat

Pluggade preciis klart fan va skönt! Vid fem hade jag tid hos frisören, hon blev så jävla förvånad över mitt hår hur äckligt slitet det var så hon var tvungen även fast jag grät som en jävla idiot att klippa av det. Så har till axlarna nu, fyfan vad det verkligen inte passar mig =( Men färgen är skit snygg.

Men mitt hår växer snabbt så får vänta.. Efter shoppade vi lite sen drog o tränade, efter köpte jag & mami donken har aldrig varit så sugen på det tror jag haha. Aja ska hoppa in i duschen nu ciao


Söt mupp hahah, här hade hon bara klippt av hälften av hur det är nu :'(.. (går ej o vända bilden)


Tung lördag..

Vaknade för ett tag sen är så jävla trött..

Åkte hem till Katja igår och va där till runt åtta tiden, vi chillade oså. Sen hämtade en kompis upp oss så åkte vi till Felicia några tjejer och chill krökte ett tag. Sen tog vi bussen mot station, jag Elin och Katja fortsätta mot märsta på fest.

Jag skulle träffa * men neej så blev det inte, så tråkig som jag är åkte jag hem med några andra tjejkompisar, blev upp plockad av bror vid två tiden. Deckade direkt när jag kom hem :)

Nu ska jag fixa mig sen dra mig ner till centrum och färga håret, kommer bli så snyggt! Puss


Min ängel love yooou!


simple smiles always share happiness

Hejsan allihopa! Seg dag som har spenderats med att plugga, har skrivit klart min idrotts uppsats typ 16 A4 snacka om att jag är trött nu hehe.. Mami är i stan med sina tjejkompisar och pappa&bror är i sollentuna så är ensam.

Har precis fixat mig och ska klä på mig nu, skulle igentligen till Märsta men så blev det ej så ska åka hem till Katja så får vi se vad som händer ikväll ;) puss


Afrikansk dans bäääst

Kul att min statestik sjunkeeer, ni suger :) Aja kom hem för ett tag sen från gymmet gick så jävla bra på passet och det var så jävla kul. Fan va man förbränner mycket asså, underbart!

Skolan idag rullade på som den alltid gör, hade svenska NP sista lektionen som gick bra. Ikväll blir det kanske att dra ut men har sån äcklig mensvärk så då blir det en plugg fredag.. Nu sitter jag och väntar på mina kära bror som snart kommer hit åå vad jag har saknat honom


Helg imoooorgon!

Hej gullungar! Åt precis middag med pappa och nu ligger jag i sängen och glor tv bara. Åkte hem efter skolan och pluggade för hade så mycket sen åkte jag till gymmet, är helt slut nu..

Fett sööt haha när jag kom hem hade mami köpt en massa fina nya kläder till mig som hon gjort som en "överraskning" och lagt på min säng blev skit glad :) Ska plugga till prov jag har imorn ciaaao!

Forget about the people from your past,
cause there's a reason they didn't make it to your future.


Shavnem Hoseyni


Grattis min älskade på 16 års dagen!!

loneliness


Saknar dig så mycket..

Hide and Seek

Orginalet på "whatcha say".. Nog den finaste låten jag någonsin hört, ryser i hela kroppen när jag lyssnar på den. Helt sjukt hur fin den är. Texten, rösten, musiken allt!! Å herregud va det alltid kommer vara min favorit!


26 januari

Har pluggat som en idiot hela dagen till mina nationella prov vi har snart, känns som det kommer gå bra men vissa lärare är sjuka & förväntar sig saker från oss som fan är omjöliga, att vi tex ska lära oss innehållet i en bok utan till på ca 700 sidor? Ne tror inte det va

Men iaf kom nyss hem från gym, har bokat Afrikansk dans i veckan haha skit taggad. & på onsdag blir jag blondin så fin wooh :) Ska slänga mig över matteboken nu


Nu kör jag en liten Dagens

Dagens humör: Glad & irriterad över att jag missade träningen haha

Dagens mående: Mår väl helt okej, är väldigt stressad när jag tänker på alla mina prov (??!!) så det gör mig på dåligt humör, men annars är det fint förutom att jag vill ha sällskap just nu nu!

Dagens borde: Aa som sagt träna, och kanske läsa mina böcker jag ska läsa ut snart..

Dagens frisyr: Utsläppt med ett sött litet spänne vid luggen

Dagens smink: Bara mascara och ögonbrynspenna

Dagens klädsel: Jeans Tights och en söt liten topp plus stor halsduk

Dagens planer: Duscha & sedan hoppa i säng framför en film

Dagens materiella vill ha: Jeeeaaans fan, har för några

Dagens fundering: Hur jag ska göra för att klara mina mål jag har i skolan, & hitta kärleken

Dagens beroende: Tuggummi hela dan varje da

Dagens tråkigaste: Alla skit lektioner haha

Dagens längtan: Till sommaren hallå?!

Dagens superlängtan: Reeesa med mami/Ellinor i sommar, och att jag träffar så mycket mer nya och roliga vänner när jag byter skola

Dagens tidning: Ingen alls idag

Dagens låt: Jennifer Lopez - On the Floor ft. Pitbull käääärlek!!



'


Cat Daddy

Shoo Skola idag då som vanligt, efter drog jag och Nora till centrum, kollade runt lite sen åkte vi hem till henne. Pluggade massor och bara hade det kul som vanligt, va där för länge så glömde bort att dra till gymmet hehe smartis! Men blir extra hårt imorgon då..

Nu sitter jag bara och glor på tv, klickade hem massvis av kläder/skor igår så det är bara att vänta =)

Ny jobbig vecka

Helo =) Sitter och kollar på topmodel och gosar med min misse, var på gymmet i två timmar efter skolan sen har jag bara pluggat på min idrottsläxa/musikläxa..

Ska gå till mamma nu sen ska vi internet shoppa en massa fint, ha det bra pusspuss!


Så fin bild på hurgada där vi var jag tog från flygplanet när vi precis skulle landa.. Saknar värmer


there are so many people out there who will tell you that you can't. what you've got to do is turn around and say "watch me".

Igår spenderade jag kvällen med en killkompis, sen köpte jag & mami massa gottigott och bara satt och snackade skit framför en film. Vid tolv tiden tog vi bilen ut och körde bara med höög musik haha hon är så underbar, åkte förbi sollentuna till några vänner som köpt en hundvalp åå jag dooooog! Fyfan va söt den va vi tänkte ta me den hem hehe..

Idag har jag varit hos kusinerna och fikat, imorn är det ny vecka vilket innebär ny fuckad håååård träning, kör alla dagar utom lördag/söndag så jävla skönt!


Bjuder på två galna låtar jag älskar


stop


Jag skrattar idag, kanske gråter sen jag vill leva i nuet och inte ångra mig sen

Var precis nere i stationen och solade eftersom lite av min färg från Egypten har försvunnit, min mage är svart nu!

En tjejkompis hämtade upp mig vid tolv tiden så stack vi till Rudbecks öppethus, hade panik hela tiden för det var så mycket folk och hade jacka på mig. Snacka om att jag svettades & hade damp på människorna där, jag är inte intresserad av skolan iaf så blir nog nya väsby för min del =)

Ikväll blir det nog utgång, men en killkompis kommer iaf förbi senare. Kyss 

 


Snart skiljs vi ifrån varandra, fan va tomt det kommer va..


Hem klickat!













Snyggt va? :)


F r e d a g !

Började 10 idag i Arlanda för vi skulle se hur gymnasiumet var gå på lektioner oså, slutade vid ett tiden skit skönt såhär på fredagen. Träffade thimmy som jag inte sett på år, skit kul att se honom blev jätte glad! Jag & Sandra åkte till väsby centrum sen & fikade lite, snackade om allt också.. Sen åkte hon hem och jag stack till gymmet =)

Deckade när jag kom hem var helt slut, så jävla skönt att det är helg nu. Ska förmodligen ut snart men måste bara duscha hehe, hörs imorgon kramisar


Shake what ya mama gave ya

Holaaa! Skolan rullade på som vanligt var så galet trött imorse kom knappt upp ur sängen ville bara ligga kvar. 

När jag slutat drog jag till centrum, träffade tjejerna. Kollade lite sen stressade jag mig till gymmet med mami, vi körde armar & rumpa fyfan säger jag bara riktigt jobbigt hehe! Nu är jag hemma väntar på Sandra som ska sova här mys. Imorn ska vi vara i Arlanda gymnasium hela dagen.. Ska käka nu puss


Köpte detta idag hade så brottom så blev inge mer..


-



.... My love for you is So big


Congratz Nina 17 hela år!

Firade som sagt Nina idag efter skolan på el poste med alla brudarna, var jätte mysigt och trevligt! Men såklart blev det knappt några bilder när jag äntligen hade med mig min kamera, knas..

Mitt matte prov jag hade idag gick skit bra hoppas jag få bra oxå =) Juste lärde mig stå på händer idag på gympan haha har aldrig klarat det men yes äntligen känns bra. Imorgon blir det shopping har hittat massa fint jag vill ha! Nu ska jag bädda om sängen sen chilla bara puss på er  


Såg iaf ut såhär, inget speciellt..


There is a million guys around but I don't see no one but you

Åh va jag är tröööött, helt sjukt vill bara sova och aldrig mer vakna.. Gymmade efter skolan för vi slutade vid två, gick bra körde hur hårt som helst så har pain i ben&rumpa! Ska köra varje dag sten hård träning för att få ett perfekt resultat till sommaren.

Ikväll blir det att plugga asset av mig till mitt första prov & imoron ska jag och brudarna fira bästa Nina som fyller år ska bli skit kul


Har äntligen bestämt mig vad jag ska göra med mitt gräsliga hår, har valt mellan att bli mörkhårig igen eller ljusare. Och passar mest i ljust så ska bli ännu mer blond =) Så i veckan/nästa vecka blir jag typ som på bilden!..


Someday you will anderstand me

Hej söton! Stannade hemma idag så jag kan bli bättre, har bara pluggat & käkat hela dagen haha. Gjorde värsta frukosten med äggröra/bacon, varma mackor i ugnen och yougurt med massa gott i.. Tycker det är så irriterande att dom stängt ner MTV för roade mig alltid med det på dagarna jag var hemma sjuk elr något.

Och har äntligen hittat mina thomas savo armband som jag letat efter sjukt länge! Men jajaa ska göra min musikläxa nu sen göra middag med pappa haha gud vad jag äter, men tränar ju endå så who cares =)


Haha så ful bild på mig från i sommras, fick världens saknad av sommaren.. Alla underbara dagar, sommarkvällarna, fyfan vill ha sommar nununuu!!


Lite av det jag köpte igår
















Och massa smycken men orkar inte ta kort haha, blev mest massa tråkiga basic kläder menmen.. Gucci väskan är köpt tidigare!


God gave you a voice to speak, but also a brain to think before you speak

Lagade precis skit goda pankakor jag tryckt i mig med sirap och vaniljglass haha mums, är helt slut idag efter gårdagen vet ej varför.. Men har blivit mer sjuk inte kul =( Så stannar inne idag och bara tar det lugnt, sysselsätter mig med alla bloggar. Å Kenzas tattoo är så sjukt fin, galet sugen på en liknade fast ett S för min mami..

Den som vill något, kommer till dig.
Den som bryr sig om dig, hör av sig till dig.
Den som saknar dig, tänker på dig.
Den som vill ditt bästa, rådgiver dig.
Den som brinner för dig, finns alltid för dig.
Den som älskar dig, lämnar dig aldrig..


- En sak ni inte visste om mig!

Jag har galna tvångstankar/ticks jag måste göra hela tiden. Den värsta jag gör hela tiden är att jag måste kolla igenom kategorien "skickat" i min mobil efter varje sms jag skickat om&om igen! Jobbigt haha men om jag inte gör det blir jag stressad och mår dåligt. Sjukt va?

Helt ok lördagkväll..

Kom hem för en liten stund sen typ, var hos en kille hela kvällen med massa skönt folk och bara hade det chill. Efter jag shoppat i centrum mötte jag upp Domenique och tjejerna, stack till bk och käkade fyfan va gott så länge sen man åt där. Drog oss sen till smedby och var där resten av kvällen med massa.

Sen hämtade mami upp oss, fyfan vilka jobbiga killar det finns? Helt sjukt, skit äckliga :p Sitter och äter någon spansk mat men ska sätta på en film nu och ringa * sen somnar jag förmodligen och jag börjar bli sjukt.... fan

vääärldens finaste låt, har så mycket minnen med den helt sjukt!

 


I never really cared until I met you

Vaknade för 20 min, var så överdrivet trött igår kväll så orkade inte dra mig ut. Så jag & mami åkte och hyrde filmer och köpte massa myspys det behövdes! Ska hoppa in i duschen nu sen åka iväg och shoppa upp mina sista julklapps pengar så det blir en hel del!

Sen senare ska jag träffa upp Elin & Domenique


grr min baby, bara miiiin


Favoriter ♥


Bruno Mars - Grenade
Diddy - Dirty Money - Coming Home ft. Skylar Grey

Lazee ft. Adam Tensta – Young And Restless
Britney Spears - Hold It Against Me

DJ Earworm - United State of Pop 2010 (Don't Stop the Pop) - Mashup of Top 25 Billboard Hits

DJ Khaled "Fed Up" ft. Usher, Young Jeezy, Drake and Rick Ross
Don Omar - Danza Kuduro ft. Lucenzo


En krigare slåss inte för att han hatar de framför sig, utan för att han älskar de bakom sig.

Hello sweetis! Låång dag, alla tjejer har varit i Sollentuna tingsrätt från nio till fem för några tjejer satt i rätten och vi var hur många som helst som var med där. Träffade mitt älsklings hjärta som kommit från Thailand, saknat henne!

Efter åkte jag med lilla Nadja till väsby, blev upp plockad och drog mig till gymmet där jag var i typ en timme. Åkte och handlade sen hem, nu ikv blir det kanske fest eller bara lugn hemmakväll med mysigt sällskap! pussisar


Hahaha lilla söta Oscar som min älskling tog hand om =) fett synd dom pyntade kamelerna...


Hos Sandra

Hejhejheeej! Sitter hemma hos Sandra, galet länge sen jag var här! Ska sova här för imorn ska vi åka iväg på en sak som jag tyvär inte kan ta upp i bloggen, så vi plus massa andra tjejer slipper skolan.. Soooft ;)

Har precis kollat på skit bra film, streetdance 3D helt kär haha så snygga killar helt grova! Jaja ska fortsätta med vårt hörs imoron ciaaao


Hahaha osminkade o söta fuckface


Lite mer bilder från nyår


Nångång under kvällen kan jag tänka mig, go & glad haha!

Jag och bästa Elin!

Linn & jag

Haha bjuder faktiskt på bilden, ser inte direkt vaken ut

Jag, Elin, Malin, Simona, Linn & Sandra

Tvungen att lägga ut den var så fin, Linnea & Elin


Mot gymmet & köra så jävla hårt

Första skoldagen för min del idag då, kunde inte koncentrera mig på någon lektion alls satt bara och pratade om allt med tjejerna haha.. Saknat dem så  Åkte hem innan idrotten för hade endå glömt kläderna, drack chai med mami och bara pratade om allt :-)

Har pluggat klart nu och har klätt på mig träningskläder, första gympasset 2 0 1 1 woooh! Nu jävlar ska jag kämpa till sommaren, fasta lår&rumpa gillar vi elr?


?


Lite om mig


PERSONLIGT
1. vad heter du? Amanda
2. vad skulle du vilja heta ifall du själv fick välja? Natascha ;)
3. vilka andra namn hade dina föräldrar tänkt ge dig? Adam haha.. Och Natascha men valde tyvärr ej de
4. vilket stjärntecken är du? Kräfta
5. vilken årgång är du? 1995
6. vart bor du? Uppl.Väsby
7. bott utomlands? Nope
8. flyttat antal gånger? Tre gånger
9. vart skulle du vilja bo? Inte i väsby iallafall
10. vad vill du bli när du blir äldre? Vet inte än


UTSEENDE
1. hur lång är du? 168 cm
2. hur mycket väger du? Länge sen jag vägde mig
3. hårfärg och frisyr? Brunt med blonda slingor, långt
4. mest nöjd med? Rumpa och ansiktet
5. minst nöjd med? Min öron och mina lår
6. skostorlek? 38-39
7. glasögon? Neeej
8. har du några piercingar/tatueringar? Näsan


FAVORITER
1. filmer? Föredrar läskiga & romantiskt
2. låtar? Fööör många
3. årstider? Vinter/Vår & Sommar
4. mat/dryck? Kött/Kykling/Fisk, cola &vatten
5. djur? Katt
6. färg? Korallfärger och svart
7. parfym? En massa olika, fräscha
9. ämne i skolan? Ingenting, men musik isf
10. sysselsättning? Umgås med vänner/familj & shopping


KLÄDER
1. vad använder du just nu för jacka? Bomerang
2. vad använder du just nu för skor? Knästövlar - Vagabond
3. favoritfärg på kläder? Svart/Vitt & ljusa färger
4. favoritmaterial på kläder? Inte sånt som sticks iaf
5. vilka kläder skulle du vilja ha just nu? En one pice hehe
6. favoritaffärer? Gina Tricot tråkigt men sant, H&M/Salt/ & Jc
7. Jeans eller kjol? Jeans
8. favoritmärke? Är inte något märkesfreak direkt
9. vad har du för tröjstorlek? xs/s


DITT RUM
1. stort, litet eller mitt emellan? Stort annars får jag panik
2. vilken färg på tapeterna? Vit och rosa/brun fondväggar
3. vilka färger går rummet i i övrigt? Vitt
4. vad vill du ändra där inne? Nja inte så mycket är nöjd
5. vad har du där inne av följande:
a) tv? Jarå
b) video/dvd? Jepp
c) dator? Arå
d) stereo? Nee har högtalare till datan ist
e) telefon? Mobil ja
6. vad ser du om du tittar ut genom ditt fönster? En villa och massa träd
7. vad gör du oftast i ditt rum? Dator, musik & sova
8. favoritpryl i rummet? Min underbara säng tror jag nog


be yourself, everyone else is already taken

Käkade precis Indisk mat med mami som hon gjort, mådde skit illa imorse och hade ont i kroppen så stannade hemma. Har inte gjort så mycket ida mer än att köpa ett busskort till hela 2011 :) Alla frågar när jag lägger upp bilderna från Egypten och jag gör det när jag orkar haha, kommer ta år att ladda upp alla tusen bilder men ska göra det lovar!

Har lite panik över att min bruna och fina färg snart försvinner? Fan älskar att vara brun, men ser så mycket fräschare ut och slipper sminka sig! Mami köpte ett solkort till mig igår så får ta o fylla på det i veckan och börja sola lite.


 


Till dig som undrade:


Har alltid samlat på massa olika parfymer som bara står och samlar damm, men dom här sex använder jag hela tiden beorende på humör hehe.. Underbara dofter!


Some people have to learn

Sitter och äter knäckebröd med aromat på, så jävla gott haha! Var hemma på morgonen sen senare åkte jag med mamma till centrum och fick med mig lite, hon hade en present till mig här hemma jag fick nyss så söt.. Min älsklings parfym jag dör för, love you!!!

Hade ingen skola idag utan börjar imorn, usch inte taggad alls. Ska duscha nu och smörja in mig med massa goda krämer så jag inte flagnar, sen kolla på världens bästa film:blode and bone SE DEN!

 
bild på mig&Mahna från förra terminen..


<3


Vi har varandra, vi ska klara det hära tillsammans gumman det ska vi verkligen


Underbar, min bara min


Äntligen hemma i Sverige!

Hej alla! Landade igår vid halv åtta på kvällen, resan gick bra förutom att planet var flera timmar försenat. Möttes av min underbara mamma som stor grät i min famn, har aldrig saknat någon så mycket som jag saknat henne! Åkte hem och umgicks med familjen när jag kom hem därför jag inte skrivit :)

Resan har varit bra, men är så glad över att vara hemma. Blev brun iaf vilket jag inte trodde eftersom det inte var så varmt på dagarna. Nu väntar en massa jobbiga saker här hemma, speciellt skolan imorn. Ser inte fram emot det, men längrat till att få träffa alla underbara vänner

Bilder kommer när jag laddat upp dem! Puss


IN EGYPTEN

Sitter på ett internet cafe på hotellet, vi kom från Kairo för ett tag sen som vi varit i hela natten och dagen. Kollat pyramiderna, fått egen parfym och gjort massa roligt haha. Imorn blir det att sola hela dagen, träffa upp snygg Max och rida på hans kamel Oscar =)

Skriver när jag kommer hem till Sverige har inte tid att bloggapå semestern, nu ska vi ner och ta en drink puss på er! Bjuder på två bilder från nyår.


Jag, Linn och fina Linnea

Jag och älskade Domenique

Nu kör vi!


Nu ska vi göra lite te & mysa, sen snart kommer taxin och hämtar upp oss! Är så taggad att få komma bort här ifrån skiten, sola & bada varje dag. Träffa nya roliga människor, och bara älska livet ännu mer! Jag mår så bra just nu. Ny början för mig som bara ska göra mig ännu starkare och ni som gjort mig illa kommer bara förlora i slutändan 
Love and peace!


2 0 1 1 - nytt år, nya möjligheter

Hejsan. Nyår igår då, började lyckat men senare mot kvällen hände det massa tråkiga saker. Kom till Gabriella vid sju tiden, åt god mat med tjejer och drack en massa. Dansade, spelade och hade så grymt kul så länge det varade..

Vid tolvslaget blev jag grovt misshandlad, så var en väldigt jobbig start på året för mig. Gick imellan ett bråk för att skydda min tjejkompis och fick alla slag själv. Inget jag visste skulle hända, kom som en chock för oss alla speciellt för min familj & släkt..Vill tacka alla mina underbara vänner som hjälpte mig, speciellt Oratil som fick mig därifrån! Idag har jag spenderat hela min dag och kväll på sjukhuset, har ett förstört ansikte och lite överallt på kroppen.

Mår bättre nu tack vare allt stöd från vännerna, helt underbara! Sitter nu hemma hos mickis och chillar, om fyra timmar sitter vi på planet mot Egypten :) Grymt kul, kommer bilder från nyår senare! Datorn följer med, men blir inte så mycket uppdatering tror jag! Puss



RSS 2.0