Lite av det jag köpt under veckan!








Life's what you make it..

Var på sjukhuset på morgonen sen skolan som var som vanligt, hade kemi prov i nationella B delen & det gick helt okej faktiskt. Efter var jag med tjejerna och pluggade med eleverna från högskolan, så slutade vi sex.

När jag slutade plockade mamma upp mig så åkte vi till centrum för att kolla på en sak men blev lite shopping istället, fick med mig jätte söta tunikor.. Nu ikväll blir det bara chill för har inga läxor :D skönt! Kram


Grym låt med min baby Chris & Justin Bieber!


110330.

Hej sötisar! Skolan idag, fick sluta mycket tidigare vilket var galet skönt så åkte direkt till gymmet. Körde förbränning, rumpa & biceps :)

Igår hände en massa tråkiga saker som jag tyvär inte kan ta upp här, så har inte mått så jätte bra. Men det ändrades helt idag, min mamma är världens underbaraste person. Allt hon gör för mig hela tiden, hon får mig att må så bra! Finns ingen så bra som henne♥ Ska sova lite nu sen träffa en kompis, puss!


Fick mitt läppsyl i veckan från tyras.se plus en liten aoutograf från henne haha! Måste bara säga att den är grym, kostar endast 49;- och ger grymma resultat efter bara en halvtimme!


Dagens!

Dagens humör: Väldigt stressad och irriterad, men nu är jag på bra humör!
Dagens mående: Tänker jag på allt i skolan blir jag på dåligt humör, annars ser jag bara framåt och är glad!
Dagens borde: Duscha och äta som jag inte hunnit göra än hehe..
Dagens frisyr: Uppsats =)
Dagens smink: Puder, Mascara och ögonbrynspenna
Dagens klädsel: Tights, söt tröja & en långkofta + skinjacka/stor halsduk
Dagens planer: Inget speciellt förutom att kolla på tv sen sova
Dagens materiella vill ha: Hmm.. Pojkvän & Beyonces parfym (!!!)
Dagens fundering: På min träning hela tiden
Dagens beroende: Redbull som hållt mig vaken hela dagen
Dagens tråkigaste: Vädret? Fyfan!
Dagens längtan: Till sommaren och helgen!
Dagens superlängtan: Mina resor i sommar och massa annat underbart som händer snart
Tidning: Ingen speciell jag läser faktiskt
Dagens låt: Lose control/Let me down - Keri hilson kääärlek!
Lägg ut en bild på någon lyser upp dina dagar:


haha guuuulll! :D


Watching you's the only drug I need.

Heeeej:D Är så lycklig just nu, har suttit sen tre idag och skrivit på min äckliga so uppsats som jag precis blev klar med. Mammas tjejkompisar satt och hjälpte mig som är här på middag, skit gulliga!

Var i skolan ett tag bara för hade tid hos sjukhuset vid tolv tiden pga av privata saker, sen efter det åkte jag till gymmet och bara körde förbränningen i en timme.. Ska göra lite fruktsallad nu sen vänta tills BB börjar, hoppas ni mår bra puss!

Träna träna träna!

Skön dag förutom att snön är tillbaka? Haha ett skämt.. Skolan rullade på, mycket prov som är snart. Matte prov om två veckor, engelska nationella om två veckor och so uppsats om ens egna tro som ska in snart. Jaja det klarar jag! Idrotts lektionen var as rolig haha sjuk klass, när jag slutade gick jag till gymmet och körde stenhård förbränning + rumpa!

Sitter och trycker i mig vindruvor&annanas så gott, har lovat mig själv att äta så mycket frukt nu istället för godis och annat skit. Mycket nyttigare och faktiskt lika gott, så har hela köket fullt med massa exotiska goda frukter mami köpt! Mums, nu är det snart sommar så gäller att kriga hårt med nyttigheten :D


I love you but I love me more.


A true friend is the only person who never gets tired of listening to your own pointless dramas over and over again.

Sho! Sommartid nu då, så snart är sommaren här vilket känns så underbart! Blev väckt imorse av mamma som ville dra till gymmet, så käkade sen drog vi dit.. Ska åka och sola nu, sen blir det att plugga och ta d lugnt :)


En sen sommarkväll hemma hos mig vid sju på morgonen, när T sov hos mig haha minnen!


Number 1


Falla tillbaks

Heeeejsan! Kom precis hem, blev inte kista utan hötorget vilket är mycket bättre än kista som man alltid åker till när man ska kolla bio.. Aa iaf har haft grymt kul, älskar att umgås med dessa människor som får en på så bra humör :)
Vi kollade på I am number four som jag trodde skule suga men den var grym!

Ska kolla BB nu för missade det igår, så ska hoppa i sängen och kolla sen somnar jag förmodligen.. Natti


underbar låt


Lördag

Tung kväll igår med mina tjejer, var på en lokal fest i alvik som vart rätt lyckad faktiskt och jag fick gratis dricka haha nice.. Träffade jätte mycket vänner jag inte sett på år & lärde känna massa nya underbara människor! Galen hemgång vid fem tiden säger jag bara med alla, haha!

Vaknade hos min bebis sen drog jag till gymmet och sen tagit det lugnt hemma, ska dra mig ner mot station nu och möta upp alla från igår så blir det bio i kista, mysigt =) Ciao


Love you!


Min lilla babe!







Hahah mitt lilla hjärta har varit så söt idag.. Han är som en hund, så personlig så det inte finns speciellt mot mig. Imorse kom han och väckte mig genom att lägga sig i mitt ansikte och slicka mig i håret bara för att jag ska ge honom mat, sen när jag ska gå till skolan lägger han sig på mina skor som om han inte vill att jag ska kunna ta på mig dem och gå.. Haha misse, sen när jag satt och pluggade kommer han och skriker på mig för ingen annan var hemma så han kände sig ensam. Så hoppar han först upp och sätter sig på min bok så jag inte kan läsa, sen lägger han sig i min famn och sen tar jag upp honom så somnar han i mina händer haha. Han är så goo hihi :) och ni får ursäkta de äckliga blderna på mig!!!
GODNATT


I <3 helg

Hej babes! Har pluggat som en idiot till min uppsats om andra världskriget hela dagen/kvällen så har inte hunnit skriva. Skolan rullade på vanligt hände jävligt roliga saker som tex att jag blev utsatt som året bitch av alla nior hahah.. När jag slutade gick jag och solade vilket behövdes :)

Imorgon lovade mami mig att vi skulle åka och shoppa lite snygga vårkläder och skor, sen senare på kvällen blir det fest med tjejerna i alvik och på kvällen sover jag hos min efter längtade baby! Grymt, puss


Converse brudarna haha!


Nytt grymt album min bebis släppt, F.A.M.E!




Chris Brown - She Ain't You

Chris Brown - Should've Kissed You

Chris Brown - Wet The Bed
Chris Brown - Say It With Me


Beauty get's the attention, personality get's the heart.

Har varit på gymmet och pluggat hela dagen så har inte haft tid att skriva förs nu. Så underbart skönt med vårkänslorna som börjar komma nu, hoppas det håller sig och att inte snön kommer och förstör igen!

Ska fortsätta kolla BB vi hörs imorgon

Beställt!


En krigare slåss inte för att han hatar de framför sig, utan för att han älskar de bakom sig.

Är helt jävla slut, kommer dö snart. Sov knappt någonting inatt för hade svårt att sova och började åtta vilket är ovanligt tidigt. Kom hem från skolan för ca en timme sen för var kvar efter jag slutade med några och pluggade med elever från högskolor. Jätte gulliga tjejer iaf & fick grym hjälp..

Ska hoppa in i duschen nu sen slänga mig i soffan och bara dö framför tvn & äta min fruktsallad, pusspuss!



2cool4school


En söt bild på mig och några tjejer i klassen från förra veckan, ni är bäst!


Vill utomlands nuuuu!


Andra dagen i cypern i sommras & var redan så här brun!!!
Har planerat, snart bokat med mami att åka till thailand i två/tre veckor på sommarlovet, underbart. Hoppas på att Ellinor följer med :)


Ny vecka!

Hej! Skolan rullade på som den alltid gör, alltid segt med måndagar men det gick fort. Kollade på en skit bra film näst sista lektionen så det var skönt.. Efter blev det gym, körde förbränning, biceps, lår&rumpa så har galet ont nu :)

Beställde precis hem ett as bra läppbalsam som gör så att läpparna blir större, en vän ha den och det blir skit fina resultat! Innehåller chiliextrakt som endast gör så det sticks lite, resten är inga farliga ämnen så tänkte bara testa!


Söndag..

Hej på er!  Kom hem för inte så länge sen, var på gymmet ett rätt långt tag sen påvägen hem fastnade jag i centrum med några tjejer jag inte sätt på hur länge som helst! Igår hade vi det bara mysigt hela kvällen, kom hem från honom vid ca ett tiden..

Nu ikväll blir det att plugga en massa, men nu ska jag åka ner med pappa och köpa thaimat! Puss


TIPS

  • Måste bara tipsa er om en sak jag och mamma gjorde igår till en fruktsallad. Istället för att ha vanlig vanlij glass som är rätt tråkigt, så smular man i Co-Co godis i små bitar och sedan rör ihop allt! grymt gott, testa! ;)


Nu ska jag klä på mig sen ta bussen till gymmet, vädret är underbart! Ciao


Lite låtar jag lyssnar mycket på.



Cassie - Official Girl feat. Lil Wayne
Nicki Minaj - Fly feat. Rihanna

Jennifer Hudson - If This Isn't Love
The Black Eyed Peas - Just Can't Get Enough
Nas - New World

Vybz Kartel & Gaza Slim - Anything A Anything
Chris Brown - Four Your Love

Dirty Money Ft Swizz Beatz- Ass On The Floor
ALEXANDRA STAN - Mr. Saxobeat


I want to be his favorite hello, and his hardest goodbye.

Godmorgon sötisar! Somnade typ vid fyra tiden igår, låg och pratade i telefon hela kvällen. Därför jag vaknar så sent idag. Ska bara sega nu på dagen sen när mami kommer hem ska vi baka hehe..
Ikväll ska jag hem till my boo och mysa lite med honom! Hoppas ni mår bra, kramisar

Just chilli'n

Blev inte fest idag orkade verkligen inte det så mina planer var att chilla hemma. Men min fina vän Ellinor ringde mig som jag saknat så otroligt mycket, vi bestämde att träffas och ta en fika! Ta igen de ca fyra månader vi missat. Var så underbart att träffa henne =) Mötte upp henne i tc sen drog vi till Espresso House och fikade, pratade om exakt allting och bara umgicks hela kvällen!

Nu är jag hemma, sitter och äter chips och kollar BB eftersom jag missade det. Känns skönt att slippa vakna upp bakis och sliten, mwhaa! Puss


"Försök aldrig vara perfekt, vänta på någon som älskar dina fel"


Sometimes someone have to walk out of your life and it's time for someone better to walk in..


 Kollar BB och äter turkisk peppar, laddade ner Remeber Me tidigare idag som jag har kollade på, grät floder haha! 
Fyfan så fin och bra film asså! Om du inte sett den, se den! Men imorgon blir det iaf skola,gym sen feeest :)


Instead of thinking of what your missing, try thinking about what you have that everyone eles is missing.

Heeelooo! Idag har vi frilufsdag och gör massa olika aktiviteter, men jag kände mig för trött för det. Gick upp tidigt endå och åkte till um, sen köpte jag en chailatte och gick och shoppade för mig själv i centrum haha..

Har sovit en stund för var så trött, ska göra lunch nu sen vänta tills mamma kommer så ska vi gymma!


Har lovat mig själv att börja använda mina tusen converse jag har men aldrig använt, det är så snyggt nu till skinnjacka när våran börjar komma! (har andra färger än på bilden)


What Happened To Us



Beauty lies within heart.

Hej!  Hade nationella i tre timmar resten av dagen kollade vi på film, chill! När jag slutade drog jag till gymmet och var där i två timmar. Nu lagar jag mat och bara tar det lugnt :)
 


SUG


Fyfan är så irriterad på den människan som kom på att vi ska ha nationella i kemi?!?! Det är omöjligt, helt jävla omöjligt. Har suttit och läst sen klockan fyra och fattar fortfarande iiiiiiiiiiiiiiingentiiiiiiiiing. ÄCKelfitta


True shit


Gyyyyyymmmm

Sho. Är som sagt ledig idag så jävla skönt, har segat hela dagen sen åkte jag till gymmet eftersom jag inte varit där på fem dagar ångest asso... Har så jävla ont i rumpa/lår nu för tränade sönder som en idiot hehe men det är bra!

Åkte efter det till rusta och köpte massa billiga grejjer som är bra att ha och nu är jag hemma. Har precis fått massa paket från nelly/h&m så ska öppna dom :)


Bara att kriga!


Any boy can break a girls heart, but it takes a real man to be able to put it back together..


Härlig bild från i sommras jag får upp så mycket fina minnen av att kolla på.. Vill ha sommar nuuu!!
Ligger nu i sängen och ska sätta på I rymden finns inga känslor som jag precis laddade ner, så natttiiii


Klicka hem?

   
Har aldrig varit nöjd med mina skinnjackor jag köpt, hade en favorit med den tappade min tjejkompis bort haha..
Är sugen på skinnjackan från Jofama by Kenza, den är rätt dyr men så snygg. Och plus har ej sett den på någon av mina vänner så lite kul att vara den enda som har den :-)


110314

Godmorgon! Sorry om jag har inte skrivit sen i fredags men har inte orkat. Har varit så sjuk så har inte gjort speciellt mycket, i lördags drog iaf mamma med mig till sollentuna till dem bästa. Vi käkade, drack och hade kul men jag var helt slut. Petrina var där Viktors tjej så umgicks med henne & pratade en massa, jätte mysigt..

Är hemma från skolan idag så jag blir frisk, och imorgon är jag ledig vilket är skönt! Blir att plugga som en idiot till mitt nationella kemi prov jag har på onsdag.


Så jävla grym party låt med min älskling!! ååh dör, lyssna på hela den är galen..

Finaste låten just nu, underbar ♥


Tidsfördriv


Du heter: Amanda Sundström
Smeknamn: Mandu, manda eller mandy

Låt som när du är ledsen sörjer till: Oj finns så många. Rihanna - Love the way you lie (part 2)

Beroende av: Min familj & vänner skulle jag aldrig klara mig utan, sen mobil, musik, träning osv.
Vad tror folk om dig? Att jag är kaxig & elak har jag hört att folk tycker om mig
Stämmer det? Tycker jag inte om någon så är jag det, annars aldrig!
Vad får du oftast komplimanger för? Ögon, läppar, leende & rumpa. Och att jag är så omtänksam
Brukar du skratta för dig själv? Haha, ja klart jag kan om något roligt händer och jag e ensam
Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: "ringer dig när jag vaknar, puss baby"
Var bor du? Stockholm/Upplandsväsby

Trivs du där? Nej
Hur svarar du i mobilen? aa eller hallå
Vem ringde du senast? Min bebis
Vad sa den du senast pratade med i telefonen: "Du bestämmer älskling" något sånt haha
Antal timmar sömn inatt: typ 10
Sov du ensam: Japp
Brukar du komma i tid: Oftast
Hur känner du dig nu: Ont i hela kroppen, sur och irriterad
Vanligaste färg på dina kläder: Svarta
Vad tycker du om fötter: Fyfan äckligaste som finns

Vad saknar du: Sommaren & ellinor

Hade du en bra kväll igår: Helt okej

Favorit dryck på morgonen: Kaffe

När brukar du oftast gå och lägga dig: Vardagar typ tolv, helger oliga
Är du blyg? Inte blyg, utan mer osocial i början. Men det går över snabbt haha, själv ogillar jag blygt folk känns så obekvämt och jobbigt
Sysslar du med någon idrott: Nä, förutom att jag går på olika danspass
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Asså båda ja & nej..
Vad skulle du göra om du vore kille/tjej för en dag: Skulle såklart ha vilt sex med en tjej, och försöka lista ut hur dem egentligen tänker och ser på oss tjejer.
Är du nöjd med ditt liv: Jaaa

Är du bortskämd: Ja det kan man säga att jag är

Vad gör du i morgon: Ingen aning

Vad är det värsta du vet? Att vara ensam och bråka med någon som står en nära

En speciell dag du minns:

Du samlar på: Underkläder & parfym typ
Vem ringer du när du är arg/ledsen: Ellinor
När grät du senast: Nyss för jag gjorde illa mig hehe...
Vad skulle du göra om du vann en miljon: Jag skulle åka mycket utomlands med tjejerna, shoppa så mycket som möjligt och bara leva livet
Vill du gifta dig: För mig är det inte värsta viktiga saken men varför inte

Vill du ha barn: Ah

Är du musikalisk? Jaoo

Vad dricker du helst när du är törstig: Men vaatteennn
Bor dina föräldrar tillsammans: a d gör dom
Har du någon gång gråtit dej till sömns: Yes
Har du sovit i samma säng med någon av det motsatta kön: Jaa
Hur tycker du en kille ska kyssas: Inte använda tänderna eller bita, inte blöta ner hela mig eller äta upp hela min mun, ta det lugnt och försiktigt med perfekta blöta kyssar
Vad ska du göra i sommar: åå va mycket jag ska göra asså!
Välj några du litar mest på:
Har svårt att lita på folk, men ellinor, felicia, sofia, sandra och mamma
Vad är det vidrigaste en kille kan göra mot en tjej:
Ljuga och vara otrogen, fyfan!
Vad ska du göra nu:
Göra en äggmacka tror jag hehe

Fredag ♥

Kom precis hem från station var och solade, skit länge sen så det behövdes. Blev jätte brun! Ska få gäster ikväll så jag åker till min saknade lilla älskling i Huddinge och slaggar över där, vi ska bara mysa framför filmer, äta gott och prata om allt som vi missat eftersom det var så länge sen vi sågs, underbart :)

Ha en bra fredag allihopa


Lyssna&Njut, bästa låten just nu!

Everytime I try to leave, something tells me turn around..

Goodmorgon! Har försovit mig och vaknat på heeelt fel sida, plus har gått och blivit sjuk nu så här när det är helg också och jag har en massa planerat jag ska göra. Sitter och dricker mängder av te så får hoppas att det blir bättre!

Låg och pratade med bebis halva natten om hur mycket som helst därför jag inte kom upp i tid, men ska börja fixa mig nu sen dra mot bussen. Puss på er


Söta sett jag precis klickade hem!

 


Brukar inte lyssna på Kartellen, men denhär har jag fastnat för!


Vad hände med vårkänslorna?

Vaknade upp med värsta nackspärren imorse så kunde ej röra på mig, låg som en handikappad idiot och skrek, fyfan va ont det gjorde! Så jag stannade hemma och tog det lugnt. Mamma masserade mig oxå med olja på våran massage bänk skit gullig, så nu känns det lite bättre..

Har precis gjort inpackning i håret och gjort peeling i ansiktet + fräsch vanlij mask. Och nu ska jag åka till min bebis :)

Och wtf? Varför börjar det snöa nu helt plötsligt, gick och njöt av vårkänslorna senast igår och nu börjar det snöa? Sverige asså, helt sjukt...


Mys

Nu snart kommer baby och hämtar mig så ska vi mysa hela kvällen :) Puss


Tis

Hejsan bäbisar! Sitter och internet shoppar med mamma för vi är så uttråkade. Så passar oxå på att ladda ner världens bästa ungdoms film som jag inte sett på hundra år..

A men iaf, skolan har varit så galet rolig ni anar inte. Har inte garvat såhär mycket på länge, har fan magkramp hahaha.. Efter drog jag med Sandra till gymmet men körde inte så länge eftersom vi hade värsta passet på idrotten som förbrände jävligt bra =)


Laaaadies day!

Hej kom precis hem från gymmet gick jätte bra som vanligt. Idag är det ju kvinno-dagen, ganska så överskattat men kul grejj endå fan, var massa texter/porrbilder på tjejer över allt i korridorerna/toaletterna haha skit kul! 

Ska hjälpa mamma med maten nu och sen städa mitt jätte stökiga rum.... Senare ska jag såklart träffa bebi så får han ta hand om mig eftersom det är tjejernas dag, hähä :) Puusssss


Bild från i sommras, saknar mitt hår!


20 småfrågor om mig..

Myskväll eller festkväll? - Nu på vinter är det mer åt myskväll hållet men festkväll oxå såklart
Singel eller upptagen? - Singel men vill samtidigt ha pojkvän
Kärlek eller sex? - Kärlek med sex
Bigbrother eller paradise hotell? - Paradise hotell
Mobil eller dator? - Mobil (har ju internet på den hehe)
Göteborg eller stockholm? - Men Stockholm såklart!
Sommar eller vinter? - Sommaaaarrr
Cola eller fanta? - Cola
Pizza eller Mcdonalds? - Donken, pizza är för mycket flott
Chips eller popcorn? - Chips
Killar eller tjejer? - Tjejerna går före allt, bitch befooore dicks!
Katt eller hund? - Katt
Stor eller liten? - Stor!?
Mamma eller pappa? - Min mami står mig närmast
Cider eller öl? - Cider
Bio eller film? - Bio med massa sällskap, film hemma sådär
Svenska eller utländska? - Utländska såklart
2pac eller Bob Marley? - 2pac
Paris Hilton eller Britney Spears? - Britney Spears!
Leva eller dö? - Men hahah leeeeva!

Nu ska jag sova! NATTIIII

Nu är denna min!


If you wanna fly, you got to give up the shit that weighs you down.

Sho alla 
Vaknade precis för somnade på soffan efter jag kom hem, är så äckligt trött alltså heeelt sjukt.. Hur fan ska detta gå? Men jajaa, första skoldagen idag. Var som vanligt, härligt att träffa mina tjejor igen! Efter drog jag med min Sandris & mami till gymmet och körde hårt, gick skit bra som vanligt och hon var så duktig nu första gången efter ett tag =)

Ska hoppa in i duschen nu sen parkera mig i min säng framför en massa bra program som kommer ikv!

                                                            


-


Nu är jag pigg & glad känns så skönt, ska dra mig mot bussen nu som jag som vanligt är sen till! Puss ha en bra dag :)


Hate it


Är så trööööttt =( vill inte att lovet ska vara slut... Men ska klä på mig nu, göra frukost sen ringa bebis!


Sista dagen på lovet..

Sista dagen på lovet idag, känns ju inte direkt jätte bra om jag säger så! Men har hunnit med så mycket roligt under lovet, varit med bebi, varit med mina tjejer, dansat Zumba/Reggaeton, shoppat, varit på bio, fikat oosv. Så jag är galet nöjd iaf =)

Helgen har varit bäst med Felicia&Fia, vi tre har röjjt heeela helgen lång så idag kan man säga att jag är sliten. Men idag har jag iaf gymmat vilket jag nog inte borde gjort menmen, och nu sitter jag och käkar thaimat..



I GOT 99 PROBLEMS AND THEY ALL BITCHES


Sommar, kooom!

Står och prövar alla mina bikinis jag har och drömmer mig bort lite hehe.... nerå, vill att sommaren ska komma nu på direkten. Bara några månader kvar och det kommer gå fort, tro mig :)

Blev väckt av mamma vid tolv var helt slut eftersom jag kom hem från bebi rätt sent på kvällen igår. Hon ville gymma med mig så vi åkte dit och kom hem för ett tag sen, ska hoppa in i duschen nu och fräsha upp mig! Sen köra tacos och senare ikväll ska jag träffa min lilla fia


Trööötttt...


- Skönhet ligger i betraktarens ögon..

Helo :) Käkade precis middag & duschade, resten av kvällen spenderar jag med en kille och några, så ska möta upp en tjejkompis snart så ska vi köpa med oss lite gottigott till kvällen, blir jätte mysigt..

Vet inte varför men orkar verkligen inte göra någonting längre än att ta det lugnt, sover endå hela dagarna men har typ ingen kraft kvar hahah. Skit konstigt :S Hörs imorgon ska fixa mig nu



Taaack pappa det behövdes haha:P

Alla dessa tattoos..













Finns sååå mycket fint...!! Svårt


Så bra




be so happy that when others look at you they become happy too.

Sho Bestämde med min Katja att vi skulle ha en liten mys hemma kväll med film & godsaker, så åkte till henne vid åtta och har varit hos henne till nu. Var helt slut efter gårdagen konstigt nog, trog tidigast av alla där haha men jaaja..

Mamma frågade om jag ville fixa en tatuering på ryggen ner mot höfterna för att dölja min ärr jag har, och det tackar man väl inte nej till? Men först måste jag vara helt huuundra på vad jag ska göra för lite svårt att ångra sig.


Ett taaaag sen, inte helt klar vakna hahaha..


Godmorgon


Har precis vaknat & nu drar jag till gymmet och kör sönder...


1 Mars

Hej sötnosar! Igår stannade jag hemma skulle egentligen ut men började bråka med pappa, men senare kom en kille till mig så var vi hos mig ett tag sen åkte vi till honom. Sen körde han hem mig, gulligt! Har precis käkat och innan det var jag på gymmet, ska kolla på film nu är helt död och måste ladda till kvällen med brudarna! Hörs sen


Min älskling


RSS 2.0