Stress stress och ännu mer stress

Dagen började inte alls bra för mig, hatar egoister mest! Aa iallafall stack hem och pluggade vid nio tiden, och låg ute och solade såklart. I ren panik ber Felicia mig följa med till Karlberg med henne och Denicie, så stressade dit. Fick någon jävla attack där så mådde så illa och kändes som jag skulle dö typ.. Skit jobbigt!

Åkte hem och mammi plockade upp mig för att fixa det sista till imorgon för då åker vi till DANMARK! 11 timmars tågresa, kill me! Måste börja packa nu för har inte ens börjat hehe. Sen blir det att glo BB, så jävla spännande!


Hos Gabriella. Nej är inte så vit redigerade bilden..


How to love


Life's a bitch, then you die

Helo sitter och inte gör så mycket, har varit på dåligt humör hela dagen. Kom försent till skolan för bröt ihop på morgonen så jag och mamma satt och pratade länge..Den enda som förstår..

Ikväll ska jag bara mysa, försöka tänka på annat. En tjejkompis sover här inatt och imorgon är orientering så kommer sluta tidigt, på ons åker vi!!!!


Victoria Secreeet



Fick dessa av mamma igår för hennes kompis var i USA så hon bad henne köpa lite :D Dom luktar så goooottt, speciellt de två nya lukterna Coconut Passion och Ravishing Love!

Check

Har pluggat heeeeela dagen och ätit typ haha.. Har skrivit uppsatser, skit jobbigt. Nu är en klar och det känns underbart. Den sista blir klar imorgon då är allt klart och jaaaa nian är i stort sätt öveeeer :))
Ska sova nu så jag kommer upp imorgon, puss och godnatt!


"En mammas kärlek varar förevigt" Din dag idag, älskar dig mest mest mest mami!

Trip to your heart


Hej

Gårdagen blev hur lyckad som helst. Hade skit kul, var på topp humör och var med bra människor. Vid tolv tiden åkte jag, Amanda och Elin hem till Elin och träffade några. Sen fick jag skjuts hem och däckade direkt..


Innan utgång:)


Nytt!


Shortsen sitter som ett smäck!


skorna är mycket finare på, skit söta


älskade jeans som jag varit kär i länge, sitter perfekt förutom att mitt ass försvinner..


I'm just waiting..


myser med mig själv

Kände för att skriva nu för har endå inget annat för mig. Hade två stora prov idag som avgör mina slutbetyg så har pluggat ihjäl mig de senaste dagarna, och har det allra sista till på måndag vilket är två stora inlämningar som också hänger på mina slut betyg vilket innebär press.. men jag är duktig! När jag slutade idag åkte jag till Kista med mamma, köpte student presenter vilket var hur svårt som helst. Och så fick jag en massa fint av henne!

Chillat hela kvällen, va ute och sprang vid åtta tiden sen har jag bara glott tv. Är inte på bästa humörer och det är så jobbigt, har så mycket att tänka på nu så vet inte vart jag ska ta vägen. Men imorgon ska jag försöka släppa allt och ha kul med tjejerna.. Hörs då, kram


Nu är dessa finisar mina..



Min vän


Är så glad att jag har dig


...

är förvirrad, rädd och ensam. orkar inte mer, ingen förstår mig. förstår inte ens själv. om jag ger upp vad händer då? hur ska jag ens klara av det? fan va jobbigt det här är, varför slutar jag inte tänka på dig.. varför? varför blir inget bra..

:'(


liten paus

hej, har ej haft tid att skriva för har så fruktansvärt mycket att göra nu i skolan innan betygen sätts. Och missar sex dagar i skolan eftersom vi drar till D så måste vara klar på måndag med aaallt!
Underbart väder, ligger nu ute i solen och pluggar. Skönt! Imorgon blir det stan med mamma för att köpa student presenter + en massa sommar shopping.. Hihi! På lördag ska vi fira två tjejkompisar :)

Hörs efter helgen eller ngt, puss på er!!

Love letter


Godmorgon på er

Vaknade på heeelt fel sida imorse och har grovaste mensvärken.. Så somnade om och nu är jag vaken igen, det onda har inte gått bort men måste till skolan fan har massa att göra. Irriterande.. Meen aa jag ska klä på mig lite lätt nu sen be mamma köra ner mig! ciao


hahahah


Om sanningen ska fram


"Det värsta man kan se, är någon man älskar, älskar någon annan.."


The only thing I ask is that you became mine.

Helo kom precis hem från gymmet var där med mamma, innan pluggade jag som en idiot till allt vi har nu sista veckan. Dom är sjuka som lägger alla inlämningar, uppsatser & prov till oss nuu? Men jag ska klara det!
Nu ska jag laga mat med mamma och fortsätta plugga, haha älskar detta.....

1 juni blir det Danmark med mina bästa! Ser fram emot det :-)



Börjar få lite färg!


spyr

är så skoltrött så det inte fiiiinnnnnnnns!!!!! åh orkar inte mera vill bara ha sommarlov nununuuuuu

Fallin' down..


Monday

Direkt när jag kom hem la jag mig i solen och solade en stund.. Skolan rullade på, en äldre man vid namn Sioma Zubicky som överlevde andra världskriget var och berättade för alla 9:or om vad han varit med om. Blev helt tagen, hans mamma & lillebror blev ihjäl gasade :( och han lyckades komma FRI.. Blev jävligt rörd av allt han berättade asså, ex. att han fortfarande minns det sista han sa till sin mamma innan hon dog.. Shit alltså ♥

,
Haha skit söt, en människa som varit med om så otroligt mycket men har så mycket glädje runt sig! Jag är imponerad!


Den sanna kärleken liknar cirkeln, och cirkeln har inget slut..


Du...


Söndag kväll..

Kom precis in var ute på en powerwalk i en timme & nu kollar jag på big brother. Har legat ute hela dagen med mamma och solat, ätit massa frukt och tagit det lugnt bara. Imorgon är det skola och jag är inte taggad..


Fina va? Tack älskling!


Min baby!


Helt underbar video! Gåshud på gåshud..


even if i gave a hundred reasons to leave you, i'll always look for that one reason to fight for you.

Heeeeeeelo! Sitter hemma hos danni, är sjukt sliten och har knappt sovit något. Imorgon kom det massa hit till henne så blev det en massa drag, sen senare var några killar kvar bara så chillade vi med dem till typ 4 tiden & sedan däckade vi..

Ska dra hem snart skriver då och lägger in massa bilder


beroende.....

Änglar!


haha slitna.. man mår som man förtjänat asså

Lördag och jag är på grymt humör!

Sitter och dunkar musik och dricker iskall cola, lovley!
Underbar dag igår, åkte på dagen in till Söder med mami och gjorde lite saker jag inte kan skriva här men kan säga att jag är världens lyckligaste! På kvällen blev det att folk kom till mig, helt oplanerat men hade så galet kul med alla killar & tjejer, sen senare på kvällen kom Amanda och sen mamma som var med oss :)

Alla slocknade vid typ 4 tiden på olika platser hos mig haha, och idag har vi bara städat. Ska hoppa in i duschen nu sen blir det att träffa tjocka släkten och fira moster, senare blir det fest/chill hos en tjejkompis! Puss


Haha.. Igår när vi väntade på pizza för typ hundra pers


FREDAG!!

så sjukt taggad, helveteeeeee! hoppas ni får en bra fredag, pussspusss

One of the best things in life is seeing a smile on a person's face knowing that you put it there


Fem saker om mig..

• Jag hatar att sova med string men använder det varje dag annars..
• Jag var folkrädd förut för hade så dåligt självförtroende men det har vänt heelt nu, haha!
• När en människa ljuger och snackar skit bakom min rygg blir jag som ett monster och flippar totalt
• Jag älskar att vara generös mot folk jag tycker om
• Jag brukar sitta och spela in när jag sjunger till låtar på youtube, har tusen klipp på datan! Hehe

:-)

I never know what the future brings, but I know you're here with me now, we'll make it through and I hope you are the one I share my life with..


Heeelg imorgon!

Sitter här och på skit bra humör men samtidigt inte. Måste sluta deppa, sluta tänka för mycket.. Imorgon är det fan fredag vilket innebär att en massa kul kommer hända! Har chillat hela skoldagen och inte gjort speciellt mycket nytta, pluggat till prov och umgåts typ :)
Imorgon vid två ska jag iväg med mami på en undersäkning inne i stan ang. en privat sak, sen senare på kvällen blir det såklart feeekkeeee. Yääeee är taggad till tusen! Ska fixa käk nu puss på er söton


Onsdaaag

Tjaaa gulleee er! Gjorde mitt nationella i matte C-delen idag, gick hur bra som helst! Sen gick jag hem och har pluggat tills nu. Tog ett break för käkade precis middag. Ska fortsätta plugga sen köra med lite vikter och sen uuut och jogga.. Fortfarande grov ångest efter igår så blir nog att döda mig själv litegranna.. Behövs :)

Favorit


Den finaste gåvan gud gett mig är du.


Finns inte ord som någonsin kommer kunna beskriva min kärlek till dig. Mamma du är det finaste jag har, tack för ALLT du gör för mig. Utan dig hade jag gett upp för länge sen! Älskar dig så det gör ont♥


Helt underbar video...


Hon är nog den vackraste kvinna som existerar.. herregud!


My happines

Hej! Skolan var som vanligt, hände absolut inget speciellt som behöver skrivas upp här. När jag slutade mötte jag upp min bästa fia och drog till coop, köpte en massa god saker eftersom vi skulle ha en plugg dag tillsammans + så hann vi med en massa annat kul också, alltid lika mysigt att vara med henne och få prata ut om allt! Hon är bäst :-)

Nu ska jag hoppa in i duschen och raka benen, sen ut på en lång promenaaaad för har fet ångest över vad vi ätit idag.. Haha men gott vare!


TAGGAD INFÖR HELGEN! dööör..


Svar på en fråga!

Anonym om My life my rules:
vart köpte du västen!? :D svara snälla på ett inlägg så jag ser! älskar dig blogg!
SVAR: Den är från Gina Tricot för rätt så länge sen. Tack söt :D

Funderar

Blev lite shopping med mamma på dagen som sagt, sen har jag bara pluggat eller aa försökt.. Är så skoltrött så det inte finns men känner att det är dumt av mig att ge upp NU när jag klarat hela nian så bra och har bara tre veckor kvar. Kämpa kämpa.. Var nyss ute på en powerwalk i en timme, rensade alla mina miljontals tankar.


NYTT!




Jumpsuit. Finare på!!


Fick min klänning nyss!


We all have our time machines, it's called memories & dreams.

Har fått så dåligt med sömn hela helgen så vaknade upp helt död imorse, gick upp och gjorde omelett och försökte piggna till. Men fick ont i hela kroppen och svimmade nästan, så gick och la mig.. Dagen ska jag spendera framför no-boken vilket jag inte är taggad på! Hata.. Men bara TRE veckor kvar sen är skolan slut, grundskolan är över.. och det värsta av allt. Våran underbara klass splittras som är som en enda stor familj. Gråter av att bara tänka tanken, tänk då när vi verkligen ska lämna varandra på riktigt.. shit :( Älskar er!!


MIN!!


käär♥


mys


Ska fortsätta med att plugga sen ut på en promenad med min finaste fia och prata om ALLT..

Söndag morgon

Hej ni! Igår stannade jag hemma hela kvällen, var dels för trött och vädret sög. Plus ingenting hände, tråkigt.. Har varit vaken i en timme typ, funderar på att dra med någon på bio? Perfekt bio väder fan. Nu ska jag göra frukost sen plugga lite, får se vad dagen bjuder på :-)



Nyvaken och sliten..

Life we livin


tung kväll

Efter jag och mami hade ätit ute åkte jag till en killkompis där hans killkompisar var + så följde mina tjejer med. Blev jätte lyckat och jag hade hur kul som helst, senare mot kvällen kom det massa mer folk. Sov över där och kom i säng vid kanske sju tiden och gick upp tio så jag är helt sliten idag.. Idag chillade jag & alla killar bara, nu kom jag precis hem och ska käka grillat med pappa :) mums!




                                                                                 
                                                                                                                                   ♥...


kämpakämpaa

Vaknade nu, somnade direkt när jag hem haha va heeelt slut asså. Är galet stolt över mig själv över tiden jag sprang på, joggade/gick fort hela tiden och det är grymt långt. Fick VG har alltid fått G och det är sista året jag är med så är jätte glad..
Nu har pappa sina grabbar här, dom sitter och dricker och laddar inför kvällen. Så vi blir ensama, skulle egentligen ta hem lite folk men orkar verkligen inte. Vid fem ska jag dansa afro, sen har mami bjudit mig på middag. Sötnos!


SKÅL!


Godmorgon!

Sitter och äter min feeta äggmacka som är så god, hehe. Ska dra ner till skolan snart bara fixa det sista. Ska bli riktigt kul att springa väsby loppet idag, plus vädret är perfekt :D Puss på er!


Hem klickad!


My life my rules

Började kvart över nio imorse så fick lite sovmorgon så det var skönt, dagen har rullat på som vanligt. När jag slutade var jag med några sen åkte jag och gymmade med mamma, efter åkte vi till centrum och köpte hörlurar + lite andra saker. Skulle egentligen till Tibble gymnasium nu med några men orkade inte.

Imorgon äre väsby loppet som gäller, 7,5 km och jag är taggad till tusen! Ska jogga/gå hela tiden har jag lovat mig själv. Så ska ladda ner massa taggmusik nu :-)


Sliten tjej!


Säger bara en sak, mäktig!



Live in the present and make it beautiful.

Dagen har varit lång, men allt har gått så bra. Hade Nina som stöd hela tiden, min familj & alla mina underbara vänner. Gick in med mag knip, panik och en av livets mest obehalgligaste känsla. Nervösitet. När allt var klart gick vi alla tjejer till Sollentuna centrum och åt på TexMex.. Tack för det fina stödet, love you all!

Vi rörde oss sedan mot väsby, och gick och köpte en massa olika goda kalla drickor för alla mina små kronor jag hade kvar. Sen satte vi oss i väsbyskolan med skönt folk och bara njööt!


Lilla jag:)


Så mycket känslor

Jag & mamma drog iväg med våran lilla pärla och körde runt, pratade och bara dunkade med musik så skönt. Körde förbi skolan för vi hade klass möte ang. ALLT som kommer hända nu innan vi går ut nian. Herregud va mycket, men kul ere! Ska hoppa in i duschen nu sen fixa lite innan jag ska sova.

Imorgon är det en enormt stor och viktig dag för mig och min familj, ska ha rättegång. Är sjukt nervös och har hur mycket olika tankar snurrandes i mitt huvud just nu. Vet att det kommer gå bra, men det är bara känslan. Har så underbart fina vänner som stöttar mig hela vägen vilket jag är evigt tacksam för! Älskar er! Nu kan vi inte göra något annat än att be och hoppas på det bästa, nu ska du verkligen få för det du faktiskt utsatt mig för. Insidan, hur dåligt jag faktiskt mått psykiskt.

Skriver imorgon, puss på alla söta!


Just nu!




Ser hemsk ut men vem fan bryr sig!

Sommarkänslorrrr


Ny klänning. Till en brun kropp i sommar... helt underbar på!

Är hemma från skolan nu, sooooft dag säger jag bara! Solat hela dagen och bara chillat galet med allihopa. Nu är jag hemma och har bytt om till bikini, snart försvinner solen så måste ligga i! Ska på möte med klassen snart men vi hörs senare har en massa att berätta, puss ♥


Who you are..




A smile is the prettiest thing you can wear..

Pluggade direkt när jag kom hem och har hjälp pappa hela dagen med två rum vi har gjort om, riktigt jobbigt men nu äre fint! Och nu kom jag precis in var ute på en powerwalk i 40 minuter och svettas söönder, kolla vädret asså! Lovley :)
Hade bip test på idrotten idag och det gick inte alls bra haha, när man väl ska orka gör man inte det. Annars orkar jag hur mycket som helst? Ajaa meen ska fixa middag nu sen bara ta det lugnt..



ö

min blogg cpar sig

lycka

Var hemma hela dagen igår och pluggade, haha inte likt mig på en lördag asså men har massa att göra och det är ju typ det sista vi har så varför inte få lite gratis tid på en helg..

Gick upp tidigt imorse för ville ligga ute och steka hela dagen, sen så körde jag med massa tyngder i solen så tränade armarna hårt vilket känns nu! Sen gjorde jag  ett grymt fotbad när jag endå satt ute. Hett vatten, citron, olja och massa annat bra i som gör fötterna sjukt mjuka. Sen oljade jag in hela kroppen också så fick galet mycket färg! Mamma fick ryck och ville dra och shoppa lite bikinisar på h&m eftersom dom fått så mycket fint + fick hem en massa annat fint, tack min ängel! Blev precis klar med non och nu ska jag fortsätta på min so uppsats. Avlider snart, chao 


Midsommar förra året..


Haha vad gammal!


It becomes your destiny

Watch your thoughts, for they become words. Watch your words, for they become actions. Watch your actions, for they become habits. Watch your habits, for they become character. Watch your character, for it becomes your destiny..


Lördag 7Maj

Igår var vi massa folk hemma hos en tjejkompis, alla drack utom duktiga jag hehe! Lite senare började folk bli jävligt draagna så fick ta hand om alla som fan jag och en till kille som var nykter, vi drog sedan vidare till Sanda Ängar där lite folk var. Blev massa bråk men sedan blev det bara chill framför brasan med skön musik. Är glad att jag vaknade upp pigg & fräsch imorse ;)

Sitter nu och väntar tills mina låtar till Ipoden ska laddas ner för ska ut i det underbara vädret och jogga i en timme, galet skönt. puss på ER!


Lite nytt!







Detta har jag fått av min mami i veckan :))


i wanna kiss you but if i do then i might miss you

Åkte till märsta med mina tjejer och kollade in skolan vi kanske ska välja, den var verkligen inte som jag hade tänkt, litet och inte alls mycket människor.  Men endå helt okej. Kakan går där så var med honom på lektion, sen åt vi alla på kc där dom alltid äter, det var galen mat asså! Efter drog vi tjejer och solade eftersom det är billigt mellan 9-14 :) Resten av dagen var vi hos Paulina och bara tog det lugnt. Jätte skönt, åkte hem med Shavnem och nu ska jag snart käka sen blir det utgång för min del. Vädret är underbart så ska verkligen inte sitta inne!


Min drog just nu


Godmorgon!

Har försovit mig, jätte duktigt. Ska ner till tåget snart för ska på besök på ett gymnasium hela dagen med Paulina och Shavnem :) Efteråt ska jag till gymmet och köra sönder sen träffa Fellipelli! puss på er


Ut


Är på piss humör:( Ska ut och springa nu iaf, skönt... hörs sen


I don't regret my past I just regret the time I've wasted with the wrong people!

Heeej på er sockertoppar! Matte nationella imorse, gick hur bra som helst & fick också tillbaka mitt nationella i Kemi vi hade för ett tag sen, har alltid haft IG i det och nu fick jag G! Lycklig tjej asså.
Resten av dagen har varit chill som vanligt, tack vare mina underbara tjejer som sprider massa glädje runt om kring mig hela tiden. Hihi :) Ska fixa käk nu sen ut och springa

Äntligen hemma

Mina fötter är ömma och jag är skit trött, konserten gick ju helt okej inte så jätte kul direkt men jag är van! Efter pratade jag med massa som var där och kollade, nu ska jag käka middag sen plugggaaaa! Imorgon är det nationella i matte kommer faila sönder men måste kriga för att inte göra det..






Nyss.. Älskling!


Like my style

Hej! Hade bara två lektioner idag eftersom jag hade ett viktigt möte med min advokat idag vid tolv. Åkte dit med mamma&Nina eftersom hon och jag har samma. Fyfan va grym tjej, nu känns allt hundra gånger bättre efter vi träffade henne. Fortfarande jobbigt men hon var hur bra som helst. När vi var klara där drog vi till Sollentuna och käkade, mamma bjöd oss båda. Sen shoppade vi lite, nu är jag hemma :)

Ska ta en powerwalk nu sen vid sex tiden ska jag till vilunda aulan för har konsert ikväll, våran näst sista konsert känns helt sjukt! Bara slutshowen kvar som kommer bli grym! Hörs sen pusssiiisssaaar


Mina babes!!!


Caaam kul











Friendship




fml

Hade en underbar kväll igår och kom hem väldigt sent så var döööd imorse, vädret gjorde ju allt dubbelt så värre. Haha trodde mamma drev, helt sjukt. Snö i maj, det går inte alltså.. Låg fan i bikini för några dagar sen. Jajaa, slutade 17.40 idag riktig pain för mig som inte sovit ett piss, men det gick ok. Har precis käkat och nu ska jag bara ta det lugnt. Blev ingen träning för mig idag, är för det första för trött och har grov träningsvärk sen gårdagen körde så hårt. Imorgon ska jag träffa min advokat med Nina, känns jobbigt men samtidigt bra. Är bara så nervös inför allt och det skulle nog vem som helst vara. Aja men tjarrååå :)


Valborg, galen kväll!


you...



Frågor om miiig

1. Vad heter du? Amanda Sundström
2. Hur gammal är du? 16 snart
3. Vart bor du? stockholm/uppl.väsby
4. Hårfärg? BLOND!
5. Ögonfärg? grön/bruna
6. Hur lång är du? 168 cm
7. Kär? nooope
8. Singel eller upptagen? singel!
9. Hur många har du kysst? haha har ej räknat
10. När och vem kysste du senast? förra veckan
11. Har du hånglat med någon av samma kön? jaa
12. När hade du senast sex och med vem? länge sen, har ingen pojkvän :)
13. Hur långt är ditt längsta förhållande? några månader
14. Dumpat någon? yaa
15. Blivit dumpad? aa
16. Vad för killar/tjejer föredrar du mest? ttländska, långa, vältränade, lite badboys med stiiil och charm. Som är omtänksamma, mogna, ärliga, roliga och romantiska :) osv.... 
17. Vad har du för mobil? sonny ericsson W995
18. Om du vann en miljon, vad skulle du göra? shoppa en massa, åka utomlands osv
19. Favoritland? spanien, Thailand och Cypern
20. Favoritfärg? skrikfärger, svart/vitt, blå, grå, millitärgrön osv
21. Film? massa
22. Bok? att älska som en porrstjärna
23. Killar eller tjejer? kommer bättre överens med killar
24. Vad gillar du mest med dig själv? omtänksam och säger vad jag tycker, sen ögon och rumpa
25. Vad gillar du minst? grova humörssvägningar, blir för lätt sur och tar ut det på folk
26. Nämn en person du aldrig skulle klara dig utan - min mami, min ängel♥
27. En person du älskar - älskar alla mina vänner!
28. En person du hatar - hatar inte, ogillar men har anledningar
29. Ut och festa eller myskväll? beror på humöret
30. Saknar du någon just nu? japp
31. Vad är det bästa som hänt dig? att jag insett vilka vänner jag har och ska vara med, vilka som är äkta ovh vilka man bara ska kastaaaaa
32. Beroende av något? kärlek, musik (chrisb) mat, träning, mobilen & vänner
33. Ditt livs största misstag? att jag träffade vissa personer, finns mycket
34. Om du fick välja en enda person att umgås med resten av ditt liv, vem skulle det vara? Ellinor läääättt
35. Har du några tatueringar? nej men ska göra efter sommaren + piercingar
36. Piercingar? näsan
37. Vem är mest lik dig? ingen antagligen
38. Har du någon förebild? min mami
39. Vad ska du göra idag? vara hemma
40. Vad är det värsta du vet? folk som ljuger, bråkar, rasister & otrohet
41. Vad är det bästa du vet? lycka och livet!
42. Vad åt du senast? thaimat
43. Vad vill du ha just nu? klääääder!?
44. Vad köpte du senast? kläder
45. Vem är din favorit kändis? Chris Brown my babe!
46. Vilken är din favoritställning? hahaha men ööh
47. Tränar du? a jag tränar, bästa som finns
48. När går du och lägger dig? föör sent, vardgar typ tolv
49. Vad är klockan nu? 20.31
50. Är du nöjd med ditt liv? jaaaa det är jag :D

.



Fuck what you heard, recognise what you see, this isn't about you, its about me, so if you don't like it, close your eyes, because all you haters need to realise, you can hate me or love me, but in the end, only god can judge me..


Never say goodbye because good bye means going away and going away means forgetting.

Skolan var som den alltid är, långtråkig och stressig hela tiden. Vädret sög ju, hade värsta sommarkläderna på mig så frös skit mycket haha. När jag slutade gymmade jag i en timme inte så länge eftersom vi hade ett jobbigt pass på idrotten som förbrände mycket. Ikväll blir det nog att ta det lugnt om jag inte drar mig ut, fortsätta vara på bästa humöret eftersom fick veta en stor sak som jag väntar på att få veta länge nu. Känns underbart men är bara jävligt nervös.. Tur att jag mina fina vänner som bästa stödet♥


Galen låt med Rihannnna!


Ajajaaj

Sitter och äter min första måltid på hela dagen, nudlar. är helt förstörd helt sjukt.. var inne hela dagen så fick ryck och gick ut och gick i en timme, sen förbi fia och hämtade papper jag glömt här. Sen umgicks vi lite, gick sedan hem 45 min. Min kropp skriker, ska lägga mig och kolla BB sen sovaaaa..

Chris Brown - All Back



Spåååårad valborg!

Har precis pluggat matte med Nora eftersom vi har nationella i veckan och jag behöver som sagt lite extra hjälp, hehe. Är så sliten så det inte fiiiiiinns, galen kväll igår säger jag bara. Riktigt jävla lyckat! Käkade god middag med tjejerna, var med underbara människor som jag hade hur kul som helst med. Spårade ur riktigt på ett bra sätt, inga bråkade alla var sams och hade kul. Alla var på topp humör, sociala och taggade. Blev riktigt bra när dem äldra också kom :) Senare på kvällen mötte jag & Sonja upp Elin, var med henne resten av kvällen och haha fyfan va roligt vi hade. Ska inte gå in på detaljer asso.. Vi kom hem helt döda vid fyra tiden.

Sonja sov hos mig, vi chillade hela morgonen skulle egentligen dra in till stan och fika/shoppa men jag var helt förstörd. Men nu mår jag lite bättre, ska klä på mig och dra ut på en lång promenad sen träffa några! Skriver ikväll


Hahaha, bilder kommer!


RSS 2.0