Nu kör VI!



Nu blir det god middag sen kööör vi! Skiteri om folk säger att valborg är överskattat man kan forfarande ha kul för deeeeet :D


Godmorgon!

Vaknade tidigt imorse vilket jag inte brukar göra? haha men det var bra, nu hinner jag göra massa inför kvällen. Ska ut och springa nu i det sköna vädret, sen åka ner till centrum med Denise&Felicia, fixa det sista! Hörs sen puss!




Osminkad och söt höhö!


Sometimes things fall apart so that better things can fall together

Var ute med min älsklins fia hela kvällen, vi tog en lång promenad lite överallt, bara tog det lugnt och pratade en massa om allt. Träffade upp en killkompis som vi var med lite med hans killkompisar, sen drog vi hem till mig och käkade massa gott och glodde på BB. Nu ska jag fan sova så jag är helt utvilad tills imorgon, känns så skönt att allt är fixat och klart så kan vara helt lugn :)


Freeeedag!

Det är äntligen helg och jag är galet taggad som alltid. Har varit skit chill dag, på morgonen var det rep i vilunda till tolv tiden. Sen satt vi alla ute vid planen som vanligt i timmar och bara hade det underbart i solen med musik, fotboll och skitsnack. Ni är bäst! När vi slutade ville Nora sola och bjuda mig så tackade såklart inte nej, vi solade och jävlar va fääärg vi fick! Galet :D Perfekt till imorgon ju.. Hehe, drog sedan och mötte upp mina finaste, vi fikade, pratade en massa & fixade allt inför morgondagen som kommer bli hur lyckad som helst.

Käkade precis och ska ta det lugnt nu ett tag, sen ska jag nog träffa upp mina tjejer igen och hitta på något. Kanske grilla på ängen, vi ska iallafall ladda inför imorgon bara :) Ciaaao



Ni gör mina dagar!


.


28April

Hej hopp! Är skit seeg idag verkligen. Har sammanlagt varit i skolan i tio timmar idag och krigat som ett djur asså. Slutade vid ca sex för gav upp, mamma kom och hämtade mig så körde vi förbi donken och åt en massa god saker vilket behövdes! Ska lägga mig i soffan med mamma nu och bara ta det lugnt, imorgon är det rep hela dagen vilket är skönt eftersom vi inte kommer ha några lektioner. Sen när jag slutar blir det att göra en massssa inför helgen, tagga tagga!!


Nu är du bara en dröm..


i skolan

Har engelska just nu men vissa har nationella muntliga och vi gör inget vettigt så tog en data. Har suttit ute hela dagen med mina tjejer och bara solat solat, snackat, ätit, lyssnat på musik och bara njutit galet. Slutar snart så ska dra med Sandra på ett uppträdande sen träffa Felicia. Skriver när jag kommer hem puss!


Ingen direkt fin bild, går runt osminkad hela dagarna eftersom jag vill få färg!!


21.25

When people tell you you've changed, it's only because you stopped acting the way they want you to act..

 

Var precis ute på en skön powerwalk i en timme, riktigt skönt att rensa tankarna och få lite frisk luft. Man känner sig så stolt nu efter.. Ska göra en fruktsallad nu med youghurt och fortsätta kolla matchen!

Mina hårprodukter!


Mina shampoon jag använder, både bra och luktar gott! Och dem bästa silver shampoon enligt mig.


Balsam, brukar mest använda sånna som luktar gott, dem här är bäst! Och man ska både ha balsam och inpackning tipsade min frisör mig om. Det gör så håret mår mycket bättre och det sliter inte alls lika mycket då!


Världens bästa produkt, balsam spray för färgat hår (håller kvar färgen längre) som jag alltid tar när mitt hår är blött och ska torka det. Skit bra för håret och topparna som slits + så luktar den underbart!


Innan jag plattar håret använder jag alltid skydd så håret inte skadas lika mycket.


(från vänster)
1. Gör så håret blir fräsht och får en fin glans.
2/3. Silverdroppar som är allmänt bra för håret, smörjs in lätt i toppar och lite överallt men tar man för mycket blir håret lätt flottigt. Det blir en fin glans och luktar såååå gott.
4. Ger volym till håret + är bra för håret, och det luktar typ som en dröm.. haha!
5. Hårgele så håret inte blir så fladdrigt, använder aldrig den typ.
6. Så håret luktar gott!
7. Spray så håret blir mjukt och mår bra!


Hårspray, använder inte det så ofta men mycket när jag lockar och vill att håret ska ha en lång/fin hållhet!

Grym tjej med underbar röst!


Glöm igår, lev idag och be för imorgon.

Hej sötiiiisar! Idag badade alla nior i medley, vi gjorde massa roliga livräddnings övningar och simmade en massa såklart. Galet jobbigt men så grymt bra för kroppen, musklerna och allmän förbränning. Efter badade vi tjejer jazzuci, varmt och skönt!

Är såååå lycklig! Fick hem mitt livs viktigaste breeev precis, en stor klump släpptes precis från mig som varit i mig så länge... Nu kommer det gå jävligt bra och du kommer ångra att du ens föddes lilla gullet! ;))

pusssss på er!


I'am in love...







Åh va massa fint jag klickat hem! Synd att dom är så dyra..
Tänk va seexigt till en feeet bränna i sommar, grr!


Tur att man förändras med tiden..




















Hahahahahah.....


sometimes, the people you can't live without, can live without you.

Dryg jävla dag, försov mig imorse så kom sent till skolan. Satt för det mesta ute mycket med tjejerna, snackade en massa, solade och tog det lugnt bara. Är så jävla otaggad på skolan nu så det inte finns. Vill ha lov igen.. När vi slutade plockade mami upp mig så åkte vi till gymmet o körde motion i 2 timmar.

Hände också en väldigt hemsk sak idag med en vän till mig, mitt ex sen långt tillbaka. Tycker sånthära är så obehagligt och skrämmande, att det finns sånna här människor vet vi alla, men att man kan göra så sjuka saker mot en person det finns inte asså! Förstår verkligen inte... Tänker så mycket på hans familj och ber till gud att allt går bra nu!!


!!

"Don't Tell your problems to anyone, 10% don't care and the other 90% are glad that you have them"

dont cry, just say fuck you and smile!

Med detta säger jag godnatt!


 Fuck you all haterssssssss


Sista dagen på lovet!

Sho. Chillattt som fan hela dagen, vid tolv tiden hade jag och hela min klass ett litet möte ang. våran slushow vi ska ha snart. Fikade & hade mysigt. Ccccyyyyklade sedan till centrum med Nora och fick med mig lite saker.

Resten av dagen var jag med Felicia & Denise, vi pratade en massa, åkte hem till mig och satt ute på min utsida och käkade gott osv. Sen ut igen och kom nyss hem, tog en fet PW och solade en snabbis i station! Ska göra lite grejs nu ciaaaoooo


Goda och söta små CUPCAKES som fia gjorde :)


Stockholm i mitt hjärta!

Hej!
Kom hem till väsby för några timmar sen och sitter nu i lur med en kompis och pratar lite. Gick upp tidigt imorse och låg och solade fick skit mycket färg, sen senare kom massa och vi hade påskmiddag och gjorde grejjer. Fick mitt påskägg med pengar :D Var senare på fika hos min brors tjejs familj jätte gulliga! Åkte sedan hem...

I veckan blir det mycket uppdatering i promise, ska sätta på en film nu. Kyss


Påsk!

Ligger ute på deras stora utsida och solar med allihopa, mår som bäst nu! Funtar på att dra upp på taket och lägga mig, färgen tar så jävla bra just nu asså :D Igår firade vi moster hela dagen/kvällen, jag och kusinen var överallt och tog massa fina kort som jag lägger ut när jag kommer hem!
Idag blir det att alla är här och vi ska göra massa roligt, säkert dra ner till ån och bada lite. Spela lite fotboll kanske, finns alltid något kul att göra.. Sen senare ikväll ska vi familjen träffa min bror och hans tjej familj :) Fika och vara där, ska bli jätte kul. Åker hem ikväll och lovar att det blir mycket bättre uppdatering då med massaaaa bilder!!! Puss på er och glad påsk!

22 april

Har varit en skön dag för har fått träffa hela min släkt, kusinerna och min bror idag som jag inte har träffat sen i jul så vi har inte setts efter allt som hänt. Mår så bra av att vara här med alla, inga bekymmer, ingenting. Har varit med kusinerna hela dagen, käkat gott och varit för det mesta ute eftersom det varit så underbart väder. Och nu sitter jag och väntar på att min bror & hans tjej ska komma hit, så ska vara med dom nu resten av kvällen! Imorgon tror jag det blir shopping med mammas syster och min bästa kusin elin, super kul. Hööörs, pussheeyy!

The best love is the one that makes you a better person, without changing you into someone other than yourself.

Godmorgon, är uppe tidigt för ska åka iväg snart med familjen så har packat och en massa.. Igår blev det bara mys vilket verkligen behövdes för min del. Jaaja ska käka lite nu sen rullar vi iväg, hörs senare :)


hahah var jääävligt borta på den här bilden!


10 saker ni inte visste om mig!

• Jag mår sjukt dåligt när det går en dag & jag inte tränat, och är hur kropp nojjig som helst.
• Jag är sjukt mogen för min ålder och drivs nästan bara med folk som är äldre än mig.
• Jag är en person som alltid står för något jag gjort och säger exakt vad jag tycker och tänker.
• Det absolut väääärsta jag vet är när någon ljuger för mig!
• Jag faller bara för utländska och äldre killar.
• Det äckligaste jag vet är när någon har banan i maten, spyr nästan direkt.
• Min förebild här i livet är min mamma och det kommer hon alltid att vara!
• Älskar tjejer som har kurvor!
• Skulle aldrig kunna "dejta" en kille som inte gillar den musik jag gillar.
• När jag blir sur blir mina vänner rädda för mig och min mamma klarar inte av att vara i närheten av mig. (haha!!)


Mot: Södermalm!


Kom hem från gymmet nu, har sån pain i mitt ass så det inte finns! Ska duscha nu sen röra mig mot söder, puss :)
Skön låt med Baby Bash


Sunshine

Shuue! Tar en liten paus från solandet nu svettas ihjäl, helt galet varmt!
Imorse vid nio väckte mamma mig och sa att vi skulle åka och stoor shoppa, haha var så äckligt trött men klart man följer med. Fick jätte mycket fint, tack min finaste! Och pappa kom precis hem med våran nya biiiil:D så snygg, bånge helt klart! Ska steka lite till nu sen drar jag ner till gymmet och kör sönder :) Ikäll ska jag till södermalm ska bli jätte mysigt.. puss på er!

Life's a bitch but god forbid the bitch divorce me.

Heeey! Hade jätte mysigt inne i stan med Nora, åt på hennes jobb & fick typ halva priset skit gulligt! Vid nio tiden åkte jag & gymmade, motion + styrka feeeeta skönt.

Ska fortsätta kolla matchen och deppa över att jag inte är på berns.. Fuuuuuckyooooou
 



<3


kär


Idag blir ni mina!;) tänk dig dessa till bruna fina ben.. grrrr

Mår så bra av vädret

Helo! Sorry för dålig uppdatering men har ej haft tid! Har varit med mina fina brudar hela tiden och kommit hem sent så har inte hunnit skriva, igår var vi hos Daniela några tjejer och åt/drack gott jätte mysigt! På kvällen var vi alla på berget.

Kom precis hem ska börja fixa mig nu sen åka in till stan med en tjejkompis och kollade lite + fika på någon mysig uteservering.. När jag kommer hem blir det ett hårt träningspass på gymmet och på kvällen ska jag träffa elin:D


Coconut Tree

Hej! Igår var jag med Sandra & Daniella hela kvällen, dom skulle göra lite jobb i Märsta sen så fastnade vi där och träffade massa goa människor som vi var med hela kvällen. Blev en skön kväll, nu sitter jag ute och sooolar det bästa som finns:D Har jätte mycket planerat att göra under dagen/kvällen så skriver när jag kommer hem. PUSS


Riktig sommmarrrplåga!

Vårvårvårvåååår!

Heeejsvejs:D Sitter ute med datorn och solar, så jävla skönt. Igår spenderade jag hela kvällen inne i stan med min lilla älskling, jätte skönt och mysigt. När vi vaknade gick vi direkt ut och solade, fick faktiskt lite färg på benen!

Kom hem för ett tag sen och har precis gjort min grymma smoothie som jag sitter och dricker.. Väntar på pappa som kommer med thaimat  till mig snart sen ska jag träffa danni tror jag. Saknar henne! Kramisar



                                                                                     :)


Nu: mot tåget

Sticker in mot stan nuuu, ha en bra kväll!

(ser uppstoppad ut) älskar er så mycket änglar!


Påsklov

Godmiddag! Helt underbart väder, va precis ute och sprang 40 minuter.. Gårdagen började först hos moster med kusinerna, sen ner till norrviken och haha va tråkigt det var. Blev upplockad sen köpte jag massa gott och chillade hemma! Ska göra en smoothie nu sen göra lite tjejgrejer, ikväll blir det utgång :) puss


.


Never let somebody pull you down. Stay strong, keep going. Because You are way better than they think you are.


SUM






Söta nya toppar.. Har kommit ut så mycket fint, åh!

It's making me so damn happy

Min statestik går upp mer & mer hela tiden, glad jag blir! Kom hem för ett tag sen var hos frisören och färgade håret ännu mer blont ;) Blev hur snyggt som helst och hon var skit duktig & trevlig. Snackade om skit mycket, söt!

När jag var klar köpte jag lite smink med mami som gullig som hon är satt och väntade i två timmar på mig. Ikväll ska ska vi käka middag hos hennes syster, sen efter det ska jag träffa mina brudar och fira början på looovet!


Never ignore a person who loves you, cares for you, and misses you. because one day, you might wake up from your sleep and realize that you lost the moon while counting the stars.


Dont worry, be happy!

Shit va undertbart vädet det har varit hela dagen. Vi tjejer satt ute på rasterna och solade, rökte och lyssnade musik, bästa som finns! Försov mig imorse så kom till skolan vid elva så fick en skön sovmorgon..

Matteprovet jag hade gick väl helt okej, tror jag!? Går antingen bra eller skit dåligt. Jajaa sen rörde jag mig mot gymmet. Är pluggfri idag så drar med mig mamma och solar lite. Ciao 


 
Haha fick värsta platta asset men who cares :)


Chris Brown - All About You


U N D E R B A R låt med min älskling, helt in love!

Save your heart for someone who cares.

Hej!
Har pluggat hela kvällen till mitt stora matteprov jag har imorgon, är så nervös och måste verkligen få g i det! Hade nationella i engelska tredje delen på morgonon, skrev en uppsats om communication, magkänslan säger att det gick bra så får hoppas på d :) När jag slutade giick jag hem vilket var skönt för var såå irriterad & sur.


Går inte en dag utan att jag tänker på dig.


ny


   


käärlek


"I can see the colors of the rainbow, and I can feel the sun on my face...."  så fin!!

You never know how strong you really are, until being strong is the only choice you have left.


12 April

Haalo!  Kom hem för ett tag sen körde ett hårt pass på gymmet, skönt! Håller nu på att fixar en grym efterrätt med mami och världens godaste mat, kyckling enchiladas med en massa gott:)

Hon blev överlycklig över min lilla överraskning jag gjorde till henne som hon såg när hon kom hem imorse hihi..
Skriver mer ikväll puss! 


Mitt allt, min förebild, det vackraste & underbaraste som finns. Det allra bästa jag har i mitt liv.
Älskar dig så det gör ont, du är förtjänar det allra bästa här i livet. Idag är det din bara din dag min ängel!


Länge sen..




Min lilla sötnos.. Saknar dig!


Våren är äntligen här!

Försov mig imorse och vaknade på heelt fel sida så var på så dåligt humör. Men fan det ändrades när jag kom ut, shit va varm det var asså! Helt underbart :)

Skolan var som vanligt, gjorde massa bus med tjejerna haha fett synd, satt ute på rasterna och bara njöt!

När vi slutade stack jag&Sandra till centrum och köpte lite saker till min älskade underbara mami som fyller år imorgon! Hihi, nu är jag hemma och ska plugga!


Buketten hon får, resten lägger jag inte ut än..
Fin va?


Britney Spears - Gasoline


Can't spend a night without wishing I was with you..


Life is pointless without love.

Halo!  Igår var jag med Ida hela dagen/kvällen, tog ikapp en massa eftersom vi nästan aldrig träffas längre! Kollade massa gamla bilder & videoklipp från tiden vi var som tajtast. Sen käkade ute och bara pratade en massa, mysigt!

När jag vaknade idag drog jag och tränade, sen blev det en liten minishopping med mamma :) Ska käka nu sen ska jag dra & sola..


Ny bikini! Helt käär, mycket finare på!


Rosa gulligt baslinne


Örhängen/ring. Dåliga bilder men tog med min mobil


090411.

Everybody wants happiness nobody wants pain,but you can't have a rainbow without a little rain..

Hej på er! Igår vart det bara chill hos mig, idag vaknade jag upp bredvid min bakis mami som festade sönder igår hehe. Väckte henne sen drog vi till donken och käkade med bara mjukis & linne, skit skönt väder ute :) Ska hoppa in i duschen nu och sedan möta upp Ida på en fika! Pusspuss


Saknar!!


Svar på en fråga

  • Vad för killar faller du för? Senska/utländska osv..? Älskar din blogg :)! kram
    SV: Jag faller för utländska och äldre killar, lite badboys sådär haha.. Skulle aldrig kunna vara tillsammans med någon i min egna ålder eller någon svensk. Vet ej varför :) Gulligt, kram!

Christopher Maurice Brown


I love you


8 april

Sho Har haft nationella i engelska hela dagen som gick skit bra! Slutade vid tolv galet skönt, shoppade i centrum lite sen drog jag till gym. Just nu chillar jag hemma är ensam, får se om jag tar hem lite folk senare... Puss :D


Uuh kom till mami!


Lååång dag..

Kom hem för ca tio minuter sen är helt död. Pluggade som sagt med eleverna från högskolan med tjejerna, satt för det mesta och pratade med Paulina & Shavnem om så mycket. Ni är bäst! Ska fixa käk nu, poosss!

Tidsfördriiv..

1. Fullständigt namn? Amanda Tabakovic Sundström
2. Ålder? 15
3. Bor exakt? Stockholm/Uppl.Väsby
4. Bor tillsammans med? Mamma&pappa..
5. Husdjur? Yesss
6. Färg på ditt hus & bor du stort? Grått & ja
7. När är du född? 11 juli 1995
8. Klass? 9M
9. Vilket år tar du studenten? år 2015 tror jag
10. Något jobb? Killkompis till mamma fixade ett till mig men tar aldrig mitt feta arsle dit
11. När ska du sova ikväll? När jag är trött  
12. Vad ska du göra i helgen? Vara med tjejerna förmodligen
13.
Duschat idag? Nej
14. Kramat någon idag? Klart jag har
15. Pussat någon idag? Ja :)
16. Vad har du ätit? Frukost,Lunch och frukt haha
17. Dagens klädsel? Jeans, Kofta och ett linne
18. Dagens smink? Lite puder & mascara
19. Dagens sötnos? Samma som alltid!
20. Dagens roligaste? Haha jag, Sofia & Fridas galna humor hahaha orkar inte va roligt vi har...
21. Har du många vänner? Sitter inte och räknar mina vänner, men jag har tillräckligt
22. Hur många har du kysst? Haha ooj det räknar jag inte heller
23. Vem myste du med senast? :*
24. Hur många personer har du varit kär i? Ingen på det sättet, är väldigt kräsen när det gäller sånt. Faller inte för vem som helst. Men det finns En speciell person jag verkligen tyckt om otroligt mycket. Och som alltid kommer ha en speciell plats i mitt hjärta
25.
Hur många har varit otrogna mot dig? Som sagt har aldrig haft ett seriöst förhållande så pass länge, men har varit på g med killar väldigt länge som samtidigt var med andra och d är alltså anledningen till varför det aldrig blev mer än så, haha :)
27. Har du pojk-/flickvän? Naaj
28. Vem pratade du med i telefon senast? Sandra
29. Vem fick du senast sms ifrån och vad stod det? Du är lika trevlig och glad som alltid <3 från Emir
30. Vad ska du göra nu? Packa min träningsväska och dra mot gymmet!

First came trust, then came love.

Idag har jag varit på bra humör hela dagen vilket säkert beror på det underbara vädret, känns skönt! Var i skolan som vanligt och vid tre gick jag till Rebecka och gjorde naglar. Blev riktigt fint&enkelt som jag ville ha det, riktigt fräscht nu till våren!

Har sån pain i min lilla kropp efter gårdagens hård träning, shit jag är helt förstörd haha :( Ska göra lite käk nu sen sticka iväg till gymmet, pusssiiissar




:)


Svar på en fråga

  • Hur är du som person? Brukar se dig i centrum och du ser skit bitchig ut och ger en värsta blickar! är du sån elr?
    SV: Har fått den frågan ofta faktiskt haha, nej jag är inte kaxig jag är snäll iaf du inte gjort något mot mig eller mina vänner. Inte meningen att kanske ge just dig bitchiga blickar som du säger. Klart om jag ogillar en person är jag aldrig trevlig mot den, då har jag en oftast en bra anledning :)

I don't think you realize how easily you make me smile..


Life's a bitch because a hoe is too easy.

Åh det är så underbart väder ute, njöt som fan när jag var påväg hem så skönt! Snart är sommaren här, längtar :)
Har varit irriterad och trött hela dagen för har så svårt att somna nu för tiden vilket är skit jobbigt..

Ska äta fil med start nu hehe sen plugga, vid halv fem kommer Sandra över så ska vi fixa lite inför våran slutshow sen ikväll drar jag till gymmet!


Exakt ett år sen idag denna bild togs, haha vet inte vad vi gör. Saknar dig så mycket mi amor, du är bäst!


Caaaashflow


Fick ett påskägg av farmor nyss som det låg massa pengar i, tack bästa hihi :D


Gymmet

Seg dag som vanligt, blev mot gymmet när jag slutade. Var lite i oform eftersom jag inte tränat på fem dagar. Fyfan va dåligt av mig, men det ska jag ta igen nu i veckan med hård träning och bra kost! Juste bokade tid hos Rebecka på onsdag för att fixa lite fräsha naglar, var ju ett tag sen :) Ska plugga lite nu, tjarråå!!

Dagens träningspass bestod av:
Uppvärmning - Gå + Jogg 30 min
Smith knäböj - 3x15
Baksida lår - 3x15
Framsida lår - 3x15 
Biceps - 3x15
Pulldown med close grip - 3x15
Benpress - 3x20
Bakåtspark 3x15
Utfall 3x15

Så avslutar jag såklart med streching som är ett måste! Nu ser ni lite vad jag gör på gymmet, varierar såklart :)


Godmorgon!

Vaknade för ett tag sen, ska börja fixa mig sen göra en fet toast :) Idag börjar jag med stenård träning igen eftersom jag varit dålig med det under helgen, inte bra! Vi hörs när jag kommer hem puss


Grattis på din stora dag hjärtis!


GALNA LÅTAR!








Söndag..

Igår åkte jag till Domenique vid åtta tiden, träffa söta Hanna på bussen dit som jag pratade lite med :D Var jätte kul att träffa alla tjejer, vi hade super kul.. Vid tolv tiden åkte jag & elin hem till mig med en kille och bara tog det lugnt hela kvällen tills min fulla mamma kom hem haha!

Imorse vaknar vi båda av att något otroligt äckligt.. Först känner elin av att något är i hennes hår, går på hennes ansikte så vaknar hon upp. Sen vaknar jag upp av att något går på mitt ansikte, ner från min hals och mot min kropp. JO en råtta??!!! Som mina jävla katter tagit in, fyfan va äckligt de var. Vi flyger upp ur sängen och skriker allt va vi kan, höll nästan på att svimma av panik. Fy helvette va äckligt det var! Hahah...



Innan jag drog ut igår. Alla bilderna lägger jag in ikväll :)


Party in my head

Hejhej! Sitter här helt sliten med min mjukisdress och lyssnar på musik.. Kvällen igår blev tung, lite för mycket folk i hennes lägenhet kanske men det blev lyckat med tjejerna! Skulle egentligen vidare till stan med åkte hem för att fira pappa :)

Ikväll ska jag kanske på domeniques tjejmiddag men har lovat o träffa en kille så vi får se vad kvällen bjuder på. Ska sätta på bb nu för missade igår :D puss!


mer bilder kommer!

NEW








Papi ♥


Grattis bästa pappa! Vi har gått igenom mycket du&jag men jag älskar dig, det vet du! Idag är det din dag


F r i d a y y y y!

Halloo :) Kom precis hem var i centrum och köpte massa till kvällen, ska fira baby med alla mina brudar vilket kommer bli grymt! Ska vara där vid sex.. så måste börja fixa mig nu, ha en bra kväll allihopa! Puss finisar

RSS 2.0